QUI SOM

KAISENDO

El KAISENDO es una evolució moderna de la Arts Marcial Clàssiques. Uneix els beneficis i valors de les arts marcial tradicionals, unit al sistemes moderns d’entrenament. Essent una eina ideal tant per a la formació i desenvolupament del nens i joves, com per al adults.

La filosofia de la nostra forma d'entrenament és completament personal. Està basada en la suma de totes les Arts Marcials, sense menysprear cap d'elles, així com Esports de Contacte, adoptant el millor i inèdit de cadascuna. Per això s'aprofita cada moviment, cada forma de reacció apresa pels altres mestres.

Ens motiva l'evolució de les tècniques a través de la història, adaptant a les necessitats actuals una forma de defensa i filosofia que es remet a temps ancestrals. Evidentment no és el mateix practicar un Art Marcial en aquell llavors, que fer-ho en els nostres dies.

 La inquietud és el que importa ... l'ànsia d'aprendre serà el que et faci culminar metes.

KAISENDO INFANTIL-JUVENIL

L'EDUCACIÓ INFANTIL I JUVENIL:

• El KAISENDO és particularment formatiu sobre el pla psicològic, ja que reforça el cos, esperit i valors humans i socials.

• És una filosofia de vida que ajuda al desenvolupament de nen

• El nostre programa pedagògic millora les capacitats d'autocontrol, confiança, superació, esforç, valentia, coordinació motora, i de la canalització de la seva energia.

• El nen aprèn a moderar el seu comportament, a controlar-se, a alliberar les seves tensions, vèncer les seves pors i la seva timidesa.

• Els nostres nivells formatius ensenyen disciplina, solidaritat, humilitat, escolta i respecte cap a les regles, cap al company i cap al Mestre.

 

 

PRECEPTES I VALORS QUE REFORÇEM

- Primer de tot, la fidelitat i valor per defensar el camí de la veritat-

(VALOR i PRINCIPIS)

El que està bé és el camí correcte, hi ha mil valors positius que cal necessiten prevaler, TU coneixes el camí, segueix-lo.

 

-Primer De tot, esforçar-se per a formar el caràcter-

(CREIXEMENT PERSONAL)

Els entrebancs, els èxits, el patiment, les alegries, tots i cada un ens aporten coneixement per prosperar, prosperar cada dia una mica més.

 

-Primer De tot, sigues humil i educadors

(HUMILITAT)

L'educació és la clau que ens obre les portes, i recorda que el menys virtuós dels alumnes ens pot ensenyar moltes coses.

 

-Primer De tot, respecte per sobre de tot-

(RESPECTE)

Respecte als companys, l'instructor, als amics, als enemics, a l'alegria, al neguit, la por, a la felicitat, a la victòria i a la derrota.

 

-Primer De tot, contenir al comportament violent-

(SERENITAT)

Controla els teus impulsos, la violència no és una solució, és l'última opció quan alguna vida corre perill.

 

-Primer De tot, supera't cada dia, però sé conscient de les teves limitacions-

(SENY)

Potser no estem preparats per fer tot el que ens proposem, de la manera que plantegem, però consulta, estudia, investiga, demana consell, i potser canviant dues coses ho pots aconseguir.

 

-Primer De tot, cal crear un punt de vista de l'esforç-

(ESFORÇ)

No aconseguirem res sense suar i patir, esforçar-se, lluitar ha de formar part del nostre dia a dia

 

-Primer De tot, practica amb serenitat però amb creativitat-

(CREATIVITAT)

Estàs entrenant dia a dia per sorprendre, la línia recta no sempre és la millor, l'enemic l'espera, tens recursos per trobar altres dreceres, busca'ls.

 

-Primer De tot, sé calmat de ment però ràpid de reacció-

(REFLEXIU)

Flueix, tu controles el ritme mental i físic, canvia, agafa velocitat, torna a la calma, fes el que sigui necessari per controlar la situació.

 

-Primer De tot, obre la ment, ningú té la veritat absoluta, assumeix com teu tot el que et sigui útil-

(INQUIETUD)

Aprofita tot i cadascun de coneixements que tenim a l'abast, cada company és un mestre, hi ha infinits estils marcials, sistemes de lluita, estudia’ls i queda't el que et serveixi, així aniràs construint el teu estil.

KYUSHO JITSU

 

Molts artistes marcials ja saben que és el Kyusho o Hhauran o han sentit parlar d'Ell, de totes maneres anem a fer una introducció
El Kyusho, o la utilització de Punts de pressió (tsubos), forma una part essencial de les Arts Marcials, Oblidat en la majoria de les ocasions des dels Remots, desterrat en altres pel seu poder destructiu i considerar-maligne, o simplement omès a propòsit durant generacions. Es basa en fonaments de la medicina tradicional xinesa (MTC) per aconseguir el seu objectiu, Que és provocar una disfunció o un fora de combat.

És una eina present, en totes les arts marcials, en els més alts nivells de mestria, que optimitza les tècniques de forma exponencial.

Treballem de la mà de la ASOCIACION ESPAÑOLA DE KYUSHO KITSU, representant a Espanya de la prestigiosa DKI (DILMAN KARATE INTERNATIONAL), per tal d'investigar, millorar i aplicar de la millor manera el Kyusho a les tècniques de Kaisendo.

 

WEB AEKJ: http://www.kyushoespaña.com

 

 

kyushokyusho [7.685 Kb]

DEFENSA PERSONAL FEMENINA

Una forma divertida de guanyar confiança i posar-se en forma. 


Aprenem tècniques de defensa personal, posem el punt de mira en els objectius específics per a una defensa personal ideal per a les dones, aplicant les tècniques de kaisendo i kyusho jitsu més adients per a cada cas, i treballem les situacions d’estrès. I de pas fem un immillorable exercici físic i psicomotriu.

 

Tots el divendres de les 19:30 a les 21:00 al centre de Premià de Mar